Zbogom silikoni! Biljka uz pomoć koje rastu grudi!

Želja mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da njihove grudi izgledaju veće, a struk tanji. Piskavica je upravo ta biljka koja pomaže u obnovi celokupnog organizma.

pi

Seme prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! Mada zvuči neverovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu.

Osim za ljepotu, dobra je i za dojilje jer podstiče proizvodnju mleka.

Ovo seme takođe, smanjuje tegobe PMS-a. Zbog delovanja na matericu konzumirajte je par dana pre porođaja, jer podstiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.

Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i leči mnoge polne probleme.

 

RECEPT:

Dve kašičice semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje. Pijte polako, u malim gutljajima.

Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave. U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice sveže samlevenih semenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.

Silikonske grudi
Komentari
Loading...