Zavodljiva crvena

Nije lako biti plavokosa dama, ali je još veći izazov biti crvenokosa! Crvena boja i sve njene nijanse se na velika vrata ponovo vraća među trendi boje kose.

crven

Malo hrabrosti, želja za promenom i neka od brojnih Subrina Charm nijansi učiniće da budete u centru pažnje na svim mestima koja posećujete. Otkrijte sve Subrina Charm nijanse od tobasco crvene do mahagonije i izaberite onu koja odgovara vašem senzibilitetu. Vaš izbor biće nepogrešiv jer sve boje sadrže hranljivo ulje avokada bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama koje kosu hidriraju, jačaju i vraćaju izgubljeni sjaj. Inovativna formula u potpunosti prekriva različite nijanse na vašoj kosi ili sede dlake, a intezivna i postojana boja učiniće vašu kosu zavodljivo lepom.

O ILIRIJI. Istorija Ilirije vraća nas na početak prošlog veka, tačnije u godinu 1908. Već na početku kompanija se obavezala na kvalitet, što je i danas glavna vodilja. Kroz istoriju dužu od 100 godina Ilirija zastupa mnoštvo prepoznatljivih robnih marki: Subrina, Green Line, Vitergin, Biokill, Iirija, Cvet, Dan na Dan, Biodent, Bibisan, Macho, Lidera, Amai, Cisto i mnoge druge. Ilirija u svojoj ponudi ima više od 1000 artikala, što je svrstava među najveće proizvođače kozmetike u tom delu Evrope. U svom bogatom poslovanju kompanija je primila brojna priznanja i nagrade.

 

 

Komentari
Loading...