Generic filters
Exact matches only

Zategnuta koža dekoltea i čvršće grudi

Kako bi vam koža dekoltea bila zategnuta preporučuje se zamrznuta limunada koju napravite tako da sok od jednog limuna pomešate sa 2,5 dl vode i zamrznite u kockice. Uzmite kockice te pređite preko kože dekoltea nekoliko puta uz lagani pritisak, a zatim natapkajte peškirom.
gru

Da bi vam grudi bile čvršće napravite smesu od 1 kašičice vitamina E u tečnom stanju, dodajte 1 kašiku jogurta i jedno jaje. Takvu smesu umasirajte na grudi, pokrijte peškirom i držite 20 minuta.
Maska koja je takođe dobra za čvršće grudi: kašiku kukuruznog brašna pomešajte sa malo vode, umasirajte kružnim pokretima na grudi s time da izbegavate deo oko bradavica koje možete namazati bademovim uljem te nakon par minuta isperite vodom.
Maska od jabuka je tradicionalan recept za učvršćivanje grudi, a radi se tako da isečete 2 jabuke na sitne komadiće, dodajte malo mleka oko 3-4 dl, smesu kuvajte dok ne dobijete gustu smesu. Nakon što se ohladila masku nanesite na grudi, ostavite da deluje 15-ak minuta te isperite s vodom.
Hidroterapija je takođe korisna za održavanje čvrstoće grudi. Prilikom tuširanja naizmenično puštajte toplu i hladnu vodu, usmerite mlaz prema grudima te radite „osmice“. Time poboljšavate cirkulaciju, a voda na taj način masira i zateže tkiva.

Komentari
Loading...