Generic filters
Exact matches only

Zašto koristiti baš zamrznuti sok od spelte

Na tržištu postoji više proizvoda sa nazivom – sok od spelte, ili sok od pšenične trave.

 

Čak postoji i u kapsulama, tabletama, što je potpuna besmislica jer sam naziv govori suprotno: da li mislite da je moguće da grickamo Koka Kolu i uz nju pijuckamo grilovanu piletinu? Postavili smo pitanje Hipokratovom Institutu na Floridi, koji se već preko 60 godina bavi proučavanjem njegovih dejstava o načinu na koji se može kvalitet soka od spelte sačuvati u punoj meri i dobili smo odgovor: Sok od spelte svoje korisne sastojke može zadržati samo brzim zamrzavanjem nakon procesa hladnog ceđenja! Ne postoji drugi način, a gutanje pilula, tableta, bespotrebno je i beskorisno trošenje vašeg novca. Pogledajte video u kom je opisan postupak kako treba koristiti sok od spelte. – Kako se pije sok od spelte?

 

BOGATSTVO SASTOJAKA

Speltina trava poseduje skoro sve nutritijente koji su vam potrebni!
Ovaj sok ima u sebi 407 do sada otkrivenih enzima, čak i neke koje smo dobijali od majke u njenoj utrobi, a zatim ih izgubili rođenjem!
Kalijum, kalcijum, magnezijum, vitamini A, B kompleks, C, E i K, više od 90 minerala I niz aminokiselina…drugim rečima, skoro sve što vam je potrebno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PG Subanović (@zdravlje.za.sve)

DETOKS U VAŠEM ORGANIZMU

Sok od spelte bukvalno deluje kao metla u vašem probavnom sistemu: visoka Ph vrednost-7,4 alkalizuje organizam i izbacuje metabolički otpad, teške metale i druge štetne materije. Drugi čistač je hlorofil, koji čini 70% sastava soka. Tako očišćen organizam može lakše i u potpunosti primiti kvalitetne materije koje unosite u sebe.

zamrznuti sok od spelte

KAKO ĆETE UZ SPELTU BITI VIŠE FIT?

Koristite i druge speltine proizvode. Brašno i testenina od spelte ima vrlo visok sadržaj proteina, više od 20%. Sportistima je potrebnija izbalansirana ishrana, a sa konzumiranjem spelte ste napravili pun pogodak u tom smislu jer u idealnom odnosu sadrži proteine, ugljene hidrate, masti, mineralne materije, vitamine i celulozu.

Speltu naučnici smatraju jedinom žitaricom i hranom koja čoveku, osim vode, može da obezbedi sve potrebne hranljive sastojke za život!

Sve prethodno navedeno jasno ukazuje koliki uticaj svi ovi elementi mogu imati na organizam, što uz dodatak fizičke aktivnosti može imati sjajne rezultate. Štaviše, konzumiranje speltinog soka osvežava i pospešuje sve procese u telu, oporavlja gradivne elemente i daje energiju za novi i lakši ciklus vežbi.

 

[su_button url=“https://zdravljezasve.org/“ target=“blank“ background=“#0da361″ size=“6″]SOK OD SPELTE- MOŽETE PORUČITE NA: +381 69 2381965 [/su_button]

Komentari
Loading...