Generic filters
Exact matches only

Za one koji veruju da ih može izlečiti ulje kanabisa evo recept!

Uz napomenu da je proizvodnja ulja od kanabisa kojim je Kanađanin Rik Simpson izlečio od raka više od 5.000 ljudi, u sopstvenoj “režiji” zbog hemijskih reakcija opasan posao, u celosti vam prenosimo njegov recept
lek, marihuana
Samouki lekar i jedan od najvećih boraca za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, Rik Simpson, otkrio je recept koji je postavio na svoju stranicu phoenixtears.ca.

cannabis-oil-700x352

Ideja je bila da slobodno podeli sa ljudima širom sveta recept za ulje od kanabisa kojim je prema sopstvenom svedočanstvu i sam izlečio najteži oblik raka kože s kojim se pre jedanaest i po godina suočio.

Ovim uljem prema Simpsonovim rečima dokazano se leče i dijabetes, arterioskleroza, multipla skleroza, epilepsija, astma, psorijaza…

Recept izgleda ovako:
1. Stavite potpuno osušeni biljni materijal u plastičnu posudu.

2. Natopite materijal sa rastvaračem koji koristite. Mogu se koristiti razni rastvarači. Lično koristim čistu naftu ali kanta od 170l košta oko 360 evra. Možete koristiti 99-procentni izopropil alkohol koji možete naći u lokalnim apotekama. Alkohol apsorbuje više hlorofila iz biljnog materijala nego nafta. To prouzrokuje da ulje napravljeno uz pomoć alkohola ima tamniju boju. Ako je postupak izveden pravilno, u ulju neće biti ostatka rastvarača ili će ga biti vrlo malo. Trebaće oko 8 litara rastvarača da bi se odvojio THC od pola kilograma biljnog materijala.

3. Izgnječite biljni materijal koristeći čisti drveni štap ili neki slični alat.

4. Biljni materijal treba da bude potpuno potopljen. Gnječite ga štapom. Dok to radite THC se odvaja od biljnog materijala u rastvarač.

5. Radite sve to oko 3 minuta.

6. Prelijte mešavinu ulja/rastvarača bez biljnog materijala u drugu posudu. Upravo ste izvukli oko 80% THC-a iz biljnog materijala.

7. Drugo ispiranje – Ponovo dodajte rastvarač u biljni materijal i gnječite još 3 minuta da izvadite preostalih 20% THC-a.

8. Prelijte mešavinu ulja/rastvarača u posudu koja već sadrži prvu mešavinu koju ste prethodno napravili.

9. Bacite biljni materijal iz kojeg ste upravo izdvojili THC.

10. Prelijte mešavinu ulja/rastvarača kroz filter za kafu u čistu posudu.

11. Isušite rastvarač (kuvanjem).

12. Dodajte mešavinu u posudu do 3/4 zapremine. Budite sigurni da se nalazite u dobro provetrenoj prostoriji i uključite ventilator. Pare su vrlo zapaljive. Budite sigurni da se nalazite podalje od grejnih elemenata, jer mogu da prouzrokuju požar.

13. Uključite posudu i namestite je da jako greje.

14. Dodajte mešavinu u posudu kako se nivo spušta sve dok sva mešavina ne završi u posudi.

15. Kada je sav rastvor gotovo ispario dodajte nekoliko kapi vode u mešavinu. Količina vode koju ćete dodati zavisi koliko ste imali biljnog materijala na početku. Ako proizvodim ulje od pola kilograma dobrog biljnog materijala, obično dodam oko 10 kapi vode.

16. Kada je u posudi ostalo oko 25mm mešavine ulja/rastvora, stavite rukavice i lagano vrtite posudu (da se promeša rastvor).

17. Vrtite posudu dok rastvor ne ispari. Nekoliko kapi vode pomaže kod isparivanja ostatka rastvora i donekle čuva ulje od prejakog zagrijejavanja. Temperatura ulja nikada ne bi smjela preći 140 Celzijusa.

18. Stavite rukavice i uklonite ulje iz posude.

19. Oprezno prelijte ulje u manju čistu metalnu posudu.

20. Stavite tu posudu na dehidrator ili na neki uređaj koji lagano greje. Može potrajati nekoliko sati ali će voda i rastvor ispariti iz ulja. Kada više nama nikakve aktivnosti na površini ulja, lek je spreman za upotrebu.

21. Prelijte vruće ulje u bocu ili kako prikazuje video – u plastični špric.
Kada se ulje ohladi postaje kao gusta mast. Neke vrste konoplje proizvešće vrlo gusto ulje i mogli bi imati problema pri istiskanju iz šprica. Ako se to dogodi, stavite špric u toplu vodu nekoliko minuta prije upotrebe.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf)

Komentari
Loading...