Vrlo efikasan lek za topljenje kamena u bubregu i žuči

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pesak ili kamen u bubrezima ili žuči.

kamb

Kako bi pokušali izbeći teške metode konvencionalne medicine donosimo vam isprobani recept za efikasan narodni lek koji topi i izbacuje kamenčiće iz organizma.

Sastojci:

  •   250 g šećera u prahu
  • 0.25 l maslinovog extra devičanskog  ulja
  •   250 g limuna sa korom
  •   250 g peršunovog korena (samlevenog)
  •   250 g meda

Uputstvo:

Limun dobro operete. Nakon što limun očistite, isecite ga na komadiće i sameljite u blenderu, koren peršuna ogulite isecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomešajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mešajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smese ujutru na prazan stomak i uveče pred spavanje. Smesu je potrebno držati u frižideru svo vreme u staklenoj flaši jer je kvarljiva. Za rešavanje većine problema s peskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dve navedene mere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smesu jer je kvraljiva te se pravi po meri od 250 g po sastojku). Smesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamnčića i vrlo je delotvorna.

Smesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namene te ga i drugi ukućani mogu koristiti uporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vreme korišćenja terapije trebaju piti što veće količine tečnosti , najbolje vode.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...