Generic filters
Exact matches only

Voda prirodni lek za sve bolesti

0

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor života i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu.

dr voda

Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, creva, mišića, nervnog sistema, razmena materija, regulacije telesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Jasno je da bez vode nema života.

Voda ne samo da gasi žeđ, već deluje lekovito, čisti organizam i otklanja negativnu energiju. Često tuširanje a naročito plivanje otklanja posledice stresa, opušta mišiće i nerve i oslobađa nas negativne energije. Čak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slično.

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja i to u lekovite svrhe, a naučna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lečenje vodom daje rezultate za mnoga oboljenja i priznato je kao stopostotno efikasno za lečenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u telu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, raka i menstrualnih poremećaja.

Kako se lećiti vodom

Prema japanskoj metodi, lečenje vodom treba sprovoditi na sledeći način. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti četiri čase po 160 ml vode, znači ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba ništa ni jesti ni piti. Posle toga normalno doručkovati pa naredna 2 sata ne jesti ništa.
Ova vrsta lečenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lečenja), praktikovati je čitavog života u cilju očuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, vec vruću vodu. Hladna voda zbija masnoće unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, ožtećenja crevnih resica i pojave gojaznosti.

Dužina tretmana vodom za određene bolesti

1. povišen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. rak (180 dana)
7. osobe koje boluju od artritis, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno

Japanci su najdugovečniji narod na planeti a 2008. godine u Japanu je bilo regostrovano preko 33.000 ljudi starijih od 100 godina!

Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je čak 19.769 Japanaca.

 

www.dr-voda.com

 

 

 

 

Komentari
Loading...