Generic filters
Exact matches only

Vazelin u službi lepote

Vazelin je osnova mnogih skupih krema.

 

Iskoristite njegove magične moći prateći sledeće savete.

Vazelin sprečava oštećenja kože nastala od uticaja vetra, ublažava psorijazu, kožne alergije, groznice , ekceme, hemoroide, odstranjuje glavene vaši, koristi se kao intimni lubrikant (to sigurno znate), za negu kod muših polnih kožnih bolesti, predupređuje krvarenje iz nosa, a može se njime i sprečiti udisanje polena iz vazduha ako se namaže na nozdrve.

Savršene obrve

Ukoliko imate neustrašive obrve, odnosno dlake koje se stalno pomeraju i čine vaše obrve čupavim, namažite veoma tanak sloj vazelina na njih i vaše obrve će biti poslušne.

Ispucale usne

Vazelin je jedan od najboljih hidrirajućih sredstava pa ga slobodno možete koristiti umesto labela. Vaše usne će biti negovane, hidrirane i senzualne.

Prelepe duge trepavice

Ukoliko želite da vaše trepavice budu duge i negovane, iskoristite staru četkicu od maskare koju ste prethodno oprali od tragova stare maskare i namažite trepavice četkicom na koju ste naneli tanak sloj vazelina.

Ovaj postupak ponovite više dana za redom, promena je zagarantovana.

Mekana stopala

Vazelin je odličan za negu ispucale kože uopšte, a ukoliko imate taj problem sa kožom stopala vazelin je pravo rešenje za vas. Savet je da kada ga namažete obujete i pamučne čarape kako bi se što duže održao na koži.

Posle depilacije

Koža vam je crvena i iritirana posle depilacije, namažite iritiran deo vazelinom i ostavite da upije. Crvenilo će veoma brzo nestati.

Fleke od šminke

Slučajno ste uspeli da umažete odeću karminom. Nanestite malo vazelina na fleku i protrljajte, fleka će odmah nestati.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...