Uz ove napitke ćete sigurno zdravo smršati

Umesto da konzumirate veštački proizvedene napitke za mršavljenje, probajte neka od sledećih prirodnih i zdravih napitaka.

Kokosova voda

Najprirodnije piće koje možete da probate i koje će doprineti gubitku kilograma je kokosova voda. Sadržaj elektrolita će vas podmladiti i osvežiti. On će vam u isto vreme razbiti uskladištene masti i učiniti da se osećate puni energije.

Sok od povrća/supa

Domaći sok ili supa od povrća je odličan kao napitak pre obroka. To će vam pomoći da jedete manje i vaše telo će dobiti sve hranljive materije i minerale.

Biljni čaj

Postoji nekoliko biljaka koje su poznate za gubitak kilograma. Pokušajte da u dnevnu rutinu uvedete zeleni i biljni čaj i to će vam pomoći u sagorevanju masti.

Hladna voda

Da, i hladna voda je jedan od napitaka za mršavljenje. Minimalna količina koja se preporučuje, a koja će vam pomoći u gubitku kilograma je osam do deset čaša na dan.

Sok od brusnice

Brusnica je voće koje je bogato vitaminima, mineralima i hranljivim materijama. Sok od brusnice je odličan napitak za dobar i zdrav život, kao i za ubrzanje metabolizma.

Limunada

Domaća limunada u toploj vodi i sa malo meda rano ujutru je veoma dobra za mršavljenje. Prema nekim istraživanjima, limunada sa javorovim sirupom je takođe dobra za gubitak kilograma.

Obrano mleko

Čaša obranog mleka svakog jutra može pomoći u značajnom gubitku kilograma. Bitno je samo da se ne dodaje šećer jer on povećava unos kalorija.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar

Komentari su zatvoreni..