UV zaštita za vašu kosu

0

Za privlačnu kosu nije dovoljno imati samo lepu frizuru i željenu boju. Potrebna joj je adekvatna nega prilagođena različitim tipovima kose. Najteže je zaštititi kosu izloženu čestim tretmanima i farbanjima.

uv

Subrina COLOUR CARE šampon i balzam za farbanu kosu neguju vlasi i vraća kosi fleksibilnost i visoki sjaj. Žitni proteini sprečavaju lomljenje kose, jačaju je i revitalizuju, a UV filter štiti boju i strukturu kose od štetnih sunčevih zraka. Za dubinsku ishranu vaše kose dovoljno je naneti balzam iz ove kolekcije i već nakon 3 minuta, kosa će se lakše raščešljavati, a još bolje oblikovati.

 

O ILIRIJI. Istorija Ilirije vraća nas na početak prošlog veka, tačnije u godinu 1908. Već na početku kompanija se obavezala na kvalitet, što je i danas glavna vodilja. Kroz istoriju dužu od 100 godina Ilirija zastupa mnoštvo prepoznatljivih robnih marki: Subrina, Green Line, Vitergin, Biokill, Iirija, Cvet, Dan na Dan, Biodent, Bibisan, Macho, Lidera, Amai, Cisto i mnoge druge. Ilirija u svojoj ponudi ima više od 1000 artikala, što je svrstava među najveće proizvođače kozmetike u tom delu Evrope. U svom bogatom poslovanju kompanija je primila brojna priznanja i nagrade.

Komentari
Loading...