Uslovi korišćenja

1. Pre nego postanete korisnik ovog sajta, potrebno je da pročitate uslove korišćenja i politiku privatnosti portala. Kucnilekar.com  zadržava pravo da ova pravila i uslove menja ili dopunjava.

Ukoliko postanete korisnik (registracijom) smatra se da prihvatate sve uslove koje smo naveli i dužni ste da ih poštujete.

2. Portal www.kucnilekar.com sadrži informacije, savete i tekstove iz oblasti zdravlja. Osnovni sadržaj čine tekstovi eksperata (stručni tim ginekologa, pulmologa, pedijatara, nutricionista,kardiologa,neurologa i ostalih) na koje zadržava pravo Kucnilekar.com , a ostatak sadržaja na sajtu redigovan je i odobren od strane stručnog tima pre publikovanja.

3. Sadržaj sajta nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze. Na vašoj ličnoj odgovornosti je da procenite tačnost i korisnost svih informacija na sajtu. Portal www.kucnilekar.com ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak korisnika, a u vezi sa pogrešnom interpretacijom sadržaja na sajtu.

Ukoliko smatrate da je bilo koji deo sadržaja neispravan ili netačan, molimo vas da nas kontaktirate na marketing@kucnilekar.com.

4. Ukoliko imate bilo kakav problem u vezi sa zdravljem , savetujemo vam da se hitno obratite lekaru. Takođe, konsultujte se sa lekarom pre nego počnete da koristite bilo kakve lekove.

5. Kucnilekar.com  zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta www.kucnilekar.com smatra se nelegalnom i podleže pravnoj regulativi.

Svi eksterni sadržaji na koje vode linkovi sa našeg sajta nisu u domenu naše odgovornosti.