Umotajte stopala aluminijumskom folijom: Za sat vremena desiće vam se čudo!

Postoje zanimljivi načini kako da foliju koristite za zdravlje i vraćanje energije

zena kod kuce 1488127060 110149
Aluminijumska folija ne mora nužno da bude rezervisana samo za kuhinju. Postoje zanimljivi načini kako da je koristite za zdravlje i vraćanje energije. Na portalu Natural cures not medicine tvrde da pomažu i da vrlo malo ljudi zna za to.

Po njima, aluminijumska folija pomoći će vam u ova četiri slučaja:

1. Lečenje prehlade

Verovali ili ne, aluminijumska folija navodno ublažava simptome prehlade. Umotajte stopala folijom i nakon sat vremena je uklonite. Ostavite stopala da dišu dva sata pa ponovite postupak.

prehladena devojka 1405419934 41628
2. Uklanja umor

Vratiće vam energiju, a postupak je sledeći – nekoliko komada folije stavite u zamrzivač, pa izvadite nakon dva, tri sata. Potom ih stavite na obraze i kapke. Momentalno ćete se osećati osveženo.

nasmejana zena foto thinkstock 1487754640 109773
3. Ublažava opekotine

Ako je verovati američkom istraživanju, aluminijumska folija pomaže kod opekotina. Ranu najpre pažljivo očistite, osušite čistim peškirom i nanesite mast za opekotine. Umotajte to folijom i učvrstite lepljivom trakom. Bol će biti manji.

4. Uklanja bol u zglobovima

Umotajte aluminijumskom folijom deo tela u kojem osećate bol i krećite se što manje. Ostavite to da stoji ceo dan ili tokom noći. Ponovite postupak za deset dana, pa napravite pauzu od dve nedelje.

Srodni članci:

Stil/Kurir

Komentari
Loading...