Generic filters
Exact matches only

Ulje ove biljke očistiće vaš organizam od svih štetnih bakterija!

Istraživači sa Univerziteta u Arizoni objavili su nove rezultate gde su pronašli da karvakrol, fenol ulja origana deaktivira opasne mikroorganizme i zagađivače na nivou koji mogu pozitivno uticati na pripremu i bezbednost hrane.

ulj

Ne samo da je origano ulje moćno antibakterijsko sredstvo već i ispoljava antioksidantna i antibakterijska svojstva koja se mogu primeniti na hranu.

Origano ulje može uništiti kancerogene materije u pripremanju hrane na visokim temperaturama

 

Ulje origana kao antiinflamatorno dejstvo protiv mikroba

Svrha ulja origana, kako su utvrdili naučnici na Medical Center univerzitetu, može biti dovoljno efikasno da zameni mnoge lekove koje tretiraju debelo crevo, jetru i sistem za varenje.

Ovo je dobra vest za ljude koji pate od Kandide, gljivice koja muči milion ljudi širom sveta. U jednom istraživanju, 77 % pacijenata koji su koristili ulje origana, šest uzastopnih nedelja, izlečeno je od kandide.

Ostale koristi origano ulja

Karvakrol je takođe odgovoran za smanjenje gojaznost i može da spreči dobijanje na težini. Može smanjiti upalu koja je čest uzrok gojaznosti zbog masnog tkiva.

Ulje origana možete staviti nekoliko kapi ispod jezika i toplu slanu vodu ako imate zubobolju ili infekciju u ustima. Može se koristiti i kao kućni lek za sinusne infekcije.

Prirodni lek protiv candide
Komentari
Loading...