Transplantacija kose H+tehnika

0

Transplantacija kose H+ tehnikom

Prošli su dani kada je „transplantacija kose“ bio sinonim za bolan hirurški zahvat i izveštačeni izgled. H+ kombinuje visoko napredno genetsko testiranje, digitalno skeniranje i procedure za efikasno, efektivno i diskretno obnavljanje Vaše kose uz minimalno ometanje Vašeg svakodnevnog života. Bolne hirurške procedure u svim oblastima estetske medicine su sada stvar prošlosti.

Razlozi zašto bi H+ tehnika mogla biti za Vas:

tran

Prirodniji izgled

H+ tehnika za restauraciju kose je više prilagođena Vašim zahtevima nego druge tehnike. Omogućava Vašoj novo transplantiranoj kosi da dobije isti izgled, brzinu rasta i smer Vaše originalne kose, da biste imali najprirodniji izgled.

Brzo i trajno rešenje

Tamo gde preparati protiv gubljenja kose i laserski tretmani imaju delimičan rezultat samo u određenoj meri, H+ procedura koristi Vaše lične i produktivne folikule kose za dugotrajne rezultate.

Najefikasnije rešenje

Kompjuterizovano digitalno skeniranje otkirva Vaše najpoželjnije zone doniranja, zone najslabijeg rasta i zone mogućeg gubljenja kose u budućnosti. Uz ove podatke možemo napraviti efikasan, po ceni pristupačan program restauracije kose u sinhronizaciji sa Vašim potrebama, životnom dobi i budžetom.

Minimalno invazivna procedura

H+ procedura je minimalno invazivna procedura, potpuno bezbolna, bez upotrebe skalpela i bez ožiljaka.Mikro-hirurški alati i vrhunsko skeniranje obezbeđuje preciznost ekstrakcije dlake i smeštanja radi lakšeg zarastanja i bez ožiljaka.

Jednostavna nega posle

Vaša transplatnirana kosa nastavlja rast ubrzo. Nije potrebno dugotrajno pokrivanje tako da možete početi da se hvalite svojim novim, podmlađenim izgledom samo jedan dan nakon tretmana.

H+ procedura

Efikasna, diskretna i minimalno bolna, H+ procedura je napredniji, više-aspektni oblik transplantacije folikularnih jedinica. Predstavlja ogroman napredak u odnosu na više tradicionalne tehnike restauracije kose.

Pre procedure radi se adekvatno, kompjuterizovano digitalno skeniranje da bi se identifikovali najjači donorni folikuli i da bi se projektovao budući gubitak kose. Po završetku ove konsultacije, dobićete sveobuhvatni lični izveštaj o Vašim rezultatima.

Sa davajuće regije Vaše kože glave, a upotrebom H+ instrumenta za transplantaciju, Vaš H+ medicinski tim će uzeti zdrave folikule dlake bez stvaranja linearnih rezova ili ožiljaka.

Individualni folikuli za doniranje se zatim smeštaju pažljivo u zone gubljenja kose upotrebom patentirane olovke za implantaciju folikula. Ova tehnologija je posebno osmišljena da bi implatirana dlaka podražavala ugao i smer rasta prvobitne dlake, što je jedinstveno za svakog od nas.

Invazivni hirurški alati nisu potrebni – folikuli se efikasno „ubrizgavaju“ na predviđeno mesto, tako da se izbegavaju ožiljci na koži glave.

Da li će H+ funkcionisati kod mene?

Pod uslovom da imate dovoljno produktivnih folikula dlake, moćićemo da napravimo uspešan H+ program za Vas.

Da bi se videlo da li je to slučaj, prvo ćemo sprovesti detaljnu medicinsku procenu postojećeg stanja Vašeg gubitka kose i njegovog verovatnog napredovanja. Takođe ćemo proceniti stanje folikula u potencijalnoj zoni doniranja na Vašoj koži glave. Samo genetski zdravi folikuli će biti preneti u Vašu zonu proređene kose.

(Cmg.rs)

 

 

 

Komentari
Loading...