Telo nam stalno ukazuje da nas napada neka bolest!

Telo će nam uvek na vreme ukazati šta nije u redu s njim, na primer, ako izostane stolica na neko kraće vreme, pa čak i na jedan dan, to je prvi alarmantan znak.

prbol

Dalje, ako mokraća, izmet ili znoj imaju jak miris znat ćemo kako su u organizmu nagomilani toksini. Ako je povišena temperatura, znači da se telo brani od neke zaraze ili infekcije. Ako počnemo kijati i izbacivati višak sluzi, znači pojeli smo više nego što je telu potrebno, višak će nam se odmah javiti.

Mnogi misle kako su alergije nerešiv problem i da se mora koristiti mnogo lekova. Ako na vreme poslušamo telo problemi će se odmah rešiti.

Ako vidimo kako nam je jezik beo moramo znati kako u crevima imamo toksina. Telo samo alarmira.

Na slici su prikazani meridijani prstiju koji su pokazatelji šta se događa u telu. Svaki od prstiju vuče nevidljive kanale – meridijane ka ključnim naznačenim organima i tako možemo pratiti šta se događa s tim organima.

Čak ako vidimo neke promene na noktima to će nam ukazivati ima li nekih većih promena na naznačenim organima. Masiranjem određenih prstiju rukama ili akupunkturnim prstenom vršimo i masažu naznačenih organa, stimulišemo njihov rad i u mnogim slučajevima možemo rešiti manje probleme na tim organima. Masažom meridijana prstiju u velikoj meri otklanjamo umor iz celog tela.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...