Generic filters
Exact matches only

Super pripravak za zdrave bubrege

Ovaj efikasan recept iz ruske narodne medicine koji vam prenosimo u daljem tekstu, koristi se za eliminisanje kamena iz bubrega.

ee 4

Proso za kamen u bubregu se koristi u narodnoj medicini, a osim toga, proso detoksikuje bubreg, pomaže izbacivanje peska i poboljšava funkciju bubrega.

Proso za kamen u bubregu:

U večernjim satima operite šolju prosa (0,5 kilograma / 200 grama) sa toplom vodom.
Stavite proso u veću teglu (zapremine 3 l) i sipajte preko 8 šolje / 2 litra tople vode.

Ujutru ćete videti da se izdvojila bela tečnost. To je vaš lek protiv kamena u bubregu!
Stavite tečnost u drugu posudu. Pijte je u toku dana bez granica, što znači da možete piti koliko možete i kad god želite.
Ne bacajte proso. Pripremite zdravu kašu od prosa za doručak (1 šolja prosa, 3 šolje vode – možete je pripremiti za 15 minuta).

U večernjim satima pripremite opet proso za naredni dan, koraci pripreme i konzumacije su isti. Ponovite postupak za 10-15 dana.
Za 10-15 dana kamen u bubregu će se u potpunosti otopiti. Telo će ga eliminisati kroz urin, a bubrezi će biti potpuno očišćeni od peska. Upala će takođe biti eliminisana, a tkiva oba bubrega će biti obnovljena.

Tamjan za bubrege

Da li ste znali da se tamjan može koristiti i za kamen u bubregu? Lekovita smola tamjana sadrži kiseline i druge aktivne sastojke koji su značajni za eliminaciju kamena u bubregu.

Tamjan za bubrege dovodi do izbacivanja ili otapanja bubrežnih kamenčića. Pre bilo kakve upotrebe tamjana u ove svrhe, morate se posavetovati sa svojim lekarom. Vodite računa o tome da tamjan ne dođe u kontakt sa zubima, jer oštećuje zubnu gleđ.

Skuvati 3 zrna smole belog tamjana u malo vode, sve dok ne uvri i piti svako jutro na slamčicu kako ne biste oštetili zubnu gleđ (tamjan nagriza zubnu gleđ), a nakon toga pojesti ceo limun. Kako na ovaj način dolazi do pokretanja bubrežnih kamenčića, ovo se ne preporučuje osobama kod kojih ne sme to da se desi.

Tamjan za topljenje kamena u bubregu

Ako želite da otapate kamen u bubregu, onda je potrebno da grumen tamjana, koji ste dobro oprali pod mlazom vode, progutate svako jutro na prazan stomak (uz dodatak limuna i maslinovog ulja), a ovo treba raditi 21 dan.

Narodni lekovi za topljenje kamena u bubregu

1. Značaj vode za piće postaje sve izraženiji kada imate kamenje u bubregu. Voda je prirodno sredstvo koje pomaže detoksikaciju i ispiranje od viška minerala i toksina koji kristališu i formiraju kamen u bubregu. Pijenje minimum 2 litra vode dnevno će osigurati da urin ima dovoljno sadržaja tečnosti koja sprečava vezivanje minerala i toksina koji izazivaju kamen u bubregu.

2. Limunska kiselina je poznata po tome da topi kamen u bubregu, kao i da sprečava njegovu pojavu redovnom upotrebom. Uzimajući nekoliko kapi limunovog soka svaki dan će vam pomoći da se istopi kamen u bubregu. Pijte čašu limunovog soka, bez dodavanja vode. Takođe možete mešati limunov sok sa čistim maslinovim uljem i popiti dva puta dnevno, kako bi se istopio kamen u bubregu.

3. Sok od nara je odličan lek za kamen u bubregu. Sok od nara ili samo voće nar sadrži obilje vode koja pomaže u smanjenju kiselosti urina , a takođe i koncentracije urina, čime se pomaže eliminacija kamena iz bubrega.

4. Uzmite jednu kašičicu soka ekstrakovanog iz bosiljka zajedno sa medom i pijte ovo svaki dan. Takođe možete žvakati listove bosiljka umesto ekstrakovanog soka. Sok od bosiljka ​​pomaže u topljenju kalcijuma i depozita mokraćne kiseline u bubregu, sprečavajući da kamenje raste i blokira slobodan prolaz urina.

5. Uzmite dve smokve i kuvajte u jednoj šolji vode 10 minuta. Ovo treba uzeti na prazan stomak svako jutro za topljenje kamenje u bubregu.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...