Subrina vraća prirodnu lepotu kose

0

Tokom leta najviše eksperimentišemo sa frizurama i bojama, a vreli sunčevi zraci dodatno isušuju i oštećuju našu kosu. Zato joj je neophodna intenzivna i bogata nega koja će joj vratiti zdrav izgled i prirodnu lepotu. Subrina kolekcija za potpunu negu kose sadrži šampone, balzame, proizvode za negu i oporavak kose kao i proizvode za stajling.

kolBogata prirodnim sastojcima i proteinima, ova kolekcija intezivno hidrira, regeneriše i hrani vašu kosu. Svi Subrina šamponi ili balzami učiniće da vaša kosa dobije zavodljiv izgled i visoki sjaj, a proizvodi za stajling omogući će oblikovanje frizura zbog kojih ćete i ovog leta biti u centru pažnje i razlog brojnih uzdaha.

 

O ILIRIJI. Istorija Ilirije vraća nas na početak prošlog veka, tačnije u godinu 1908. Već na početku kompanija se obavezala na kvalitet, što je i danas glavna vodilja. Kroz istoriju dužu od 100 godina Ilirija zastupa mnoštvo prepoznatljivih robnih marki: Subrina, Green Line, Vitergin, Biokill, Iirija, Cvet, Dan na Dan, Biodent, Bibisan, Macho, Lidera, Amai, Cisto i mnoge druge. Ilirija u svojoj ponudi ima više od 1000 artikala, što je svrstava među najveće proizvođače kozmetike u tom delu Evrope. U svom bogatom poslovanju kompanija je primila brojna priznanja i nagrade.

 

 

Komentari
Loading...