Subrina obdaruje vašu kosu

Kolekcija za potpunu negu kose Subrina je napredna, dinamična i sveža. Zahvaljujući posebnoj formuli svih Subrina proizvoda kosa će da bude jaka, zdrava i sjajna.

subrina

Beograd, april 2012. Priroda se probudila, a zima je na vašoj kosi pustila tragove, koji zahtevaju negu sa preparatima za hidriranje, obnovu i sjaj. Kako se promenulo vreme, tako i frizura na kraju treba da dobije novi oblik. Kolekcija za potpunu negu kose Subrina dovodi vas do cilja. Portfolio proizvoda je pažljivo prilagođen potpunoj negi kose i kompletnom oblikovanju frizure. Uključuje šampone, balzame, proizvode za negu kose i proizvode za stajling.

U sve proizvode ugrađeni su pažljivo odabrani prirodni i biološki razgradivi sastojci i proteini. Vaš tretman počnete sa šamponima Subrina između kojih odaberet vama najpovoljniji proizvod, nakon toga dodajte balzam Subrina Gloss care koji će vam dati zavidljiv sjaj. Kad vaša kosa opet sjaji, dodajte ji vosak, kremu ili gel sa kojim napravite željeni oblik frizure i spremni ste za prvi letni izlazak.

 

 

Ostavite odgovor