Sta je Ge 132 + Natural?

Ako se osvrnete na trzište u našoj zemlji otkrićete veliki izbor različitih preparata, dodataka ishrani, u privlačnoj ambalaži maštovitih naziva i obećavajućih tekstova. U takvim situacijama uvek se postavlja pitanje „Koji je sastav, koje je delovanje, koji je najbolji za mene?“, ili „Kome mogu da poklonim svoje poverenje i novac ?“, ili pak ponekad rezignirano zaključimo „Ma sve je to isto – to je samo bacanje para“ !

zeleni-blister

Stručnjaci koji se bave lečenjem ljudi su, zbog niza obećavajućih, a neostvarivih natpisa na lepim kutijama, još su rigorozniji i spremni da ih sve bace u koš, ocrne i proglase bacanjem novaca i katkad gubljenjem dragocenog vremena, dok opasna bolest neumitno napreduje i razara organizam.
Potpuno identično je i autor ovog teksta reagovao na pojave sve više „novih, moćnih, čudesnih“ preparata koji mnogo obećavaju, ali sve ostaje samo na obećanjima. Posle niza provera prim dr Nina Rajcic dala je prednost jednom proizvodu.
Odgovor sta je Ge 132 + natural?
Suplement koji se koristi za poboljsanje – regulisanje imuniteta i lecenje bolesti.

TEL:011  344 68 08

Kojih bolesti ?
ikasno tako što:
• uspostavlja imuno-balans organizma, podiže oslabljeni imunitet
• značajno poboljšava zaštitu od infekcija izazvanih bakterijama, virusima, gljivicama
• deluje kardioprotektivno, čime štiti i čuva vaše srce i krvne sudove
• optimalizuje stanje kod hematoloških oboljenja kao što su: anemija, trombocitopenija i leukopenija
• snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi (najviše LDL holesterol ili takozvani loš holesterol čime je rizik od infarkta i koronarnih bolesti znatno smanjen)

• deluje kod bolesti endokrinog sistema (šećerne bolesti, bolesti štitne žlezde)
• deluje antidegenerativno, antireumatski i antiinflamatorno (protiv zapaljenski kod koštano-mišićnog sistema)
• deluje na gastrointestinalne tegobe posebno na helicobacter pylori
• rešava problem neuralgija (nesanica, vrtoglavica)
• deluje kod menstrualnih grčeva, menopauze, povećava libido kod žena
• inhibiše i regresira rast tumora
• umanjuje nus pojave hemo i radio terapije
• ubrzava postoperativni oporavak
• poboljšava vitalnost
• vraća memoriju
• podstiče regeneraciju i isceljenje

Zašto Ge 132 + NATURAL ?
Jer su na Beogradskom univerzitetu uradjena istraživanja in vitro na tri uzorka različitih tumorskih tkiva, došlo je do uništavanja malignih ćelija 40 – 65%, dok na svim linijama zdravih tkiva nije bilo nikakvih patoloških promena.
Rezultati
Ispitivanja anti-tumorske aktivnosti i citotoksičnosti preparata GE132+Natural obuhvatala su određivanje citotoksičnosti i anti-tumorske aktivnosti dijetetskog proizvoda GE132+Natural. Određivanje anti-proliferativnog efekta preparata GE132+Natural obuhvatalo je testiranje dejstva preparata na tri tumorske ćelijske linije:
– humana ćelijska linija kancera prostate,
– humana ćelijska linija adenokarcinoma dojke,
– humana ćelijska linija kolorektalnog adenokarcinoma

Dobijeni rezultati pokazali su da u širokom rasponu koncentracija preparat GE132+ Natural inhibira rast i proliferaciju tumorskih ćelija. Sa druge strane preparat GE 132 + NATURAL nema toksičan efekat na normalne, zdrave ćelije i da je zapaženi anti-proliferativni efekat specifičan za tumorske ćelijske linije.
Koliko je efikasan u praksi?
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva korisnika, potvrdjeno pozitivno delovanje Ge 132 + natural u postizanju kompletne zaštite zdravlja, ali i pomoć onda kada je ono narušeno.

Zasto je cena visoka ?
Zato sto je sastav Ge 132 + natural biljnog organskog porekla, bez prisustva hemiskih dodataka, u garantovanjoj kolicini i koncentraciji.

Zasto on line prodaja ?
Zato sto je neophodno olaksati dostupnost i efikasnu dostavu do korisnika na jednostavan i siguran nacin. Ukoliko zelite dodatna objasnjenja prim dr Nina Rajcic i prim dr Petar Borovic dace odgovor na Vasa pitanja.

Pakovanja
• Veliko pakovanje 60 kapsula / 6.980.00 RSD
• Malo pakovanje 30 kapsula / 3.648.00 RSD
• Jedan blister 15 kapsula / 1.790.00 RSD

Za penzionere specijalan popust od 5 % pri kupovini Ge 132 + natural.

Pitanja sa foruma
Vladislav Tomasevic 48godin, / Jagodina Od kada su GE132 i GE132+Natural na trzistu? Koliko korisnika je do sada zavedeno?
– Ge 132 + je od 17 januara 2011. god. u ponudi u svim apotekama. Preko 5.000 redovnih korisnika je u registru prodaje. Nije zabelena nijedan nus pojava, ili nezeljena reakcija.
Marijana Petrovic 32godine, Nis / Kojoj populaciji se preporucuje da koristi GE132 + natural?
– Preporucuje se svima od 7 godine zivota. Njegovo delovanje je bez kontraindikacija i ne izaziva ni jednu nezeljenu reakciju. Preporucuje se osobama koje su izlozene stresu, fizickim i psihickim naporom, osobama sa dijagnostikovanim teskim oboljenjima, osobama sa teskim i opterecujicim terapijama. Preporucuje se zdravim osobama, radi ocuvanja zdravlja i zastite od bolesti ( nasledni faktori, lose zivotne navike ).
Bojan Jakovljevic 47godina, Novi Sad / Po cemu se GE132+Natural razlikuju od drugih preparata?
Razlikuje se po svom sastavu i zagarantovanim koncentracijama supstanci koje su organskog porekla visokog kvaliteta. Osim garancije u bezbednosti sastava, skup 5 jakih supstanci je jedina formula na trzistu i time smanjuje potrebu unosa pojedinacnih odvojenih suplemenata, ili vitamina sto utice na budzet i ekonomicnost punog efekta.
Nemanja Topalovic 63 godina,Novi Pazar / Koja je kljucna supstanca koja se nalazi u sastavu GE132+Natural?
– Sastav Ge 132 + je poseban i specifican, Ganoderma Lucidum je nosilac jakog delovanja formule Ge 132 + . Lekovitost Ganoderme Lucidum je poznata 4000 god.i zato pored Sulforafana, Resveratrola, Likopena, Maticne mleci cini formulu neverovatno jakom i efikasnom.
Kristina Stankovic Jovanovic 58godina, Subotica / Da li GE132+Natural moze izazvati neke nuspojave nakon duzeg koriscenja?
– Ge 132 + natural nema nezeljena dejstva, biolosko prirodna formula bez dodatak hemijskih supstanci u proizvodnji i odrzavanju garantuje bezbedno i efikasno delovanje Ge 132 + natural.
Mirjana Rakic 70 godina, Kragujevac / Da li treba praviti pauzu nakon tri meseca preporucene doze?
Preporuka lekara je da se Ge 132 + natural koristi najmanje 3 meseca, a vremensko ogranicenje za unos Ge 132 + natural ne postoji. Ge 132 + nartural mozete piti neograniceni vremenski period, jer se u organizmu ne stvaraju depoi.
Slobodanka Markovic 53godine, Vranje / Koja je razlika izmedju GE132+Natural i ostalih proizvoda slicnog delovanja?
Pitanje je zanimljivo, jer ste pomenuli termin delovanja. Ne postoji na trzistu proizvod slicnog delovanja. Ge 132 + natural izaziva pozitivnu reakciju na celijskom nivou, a to znaci da Ge 132 + natural ima moc da ispravlja greske, pa tako, sprecavamo nastajanje bolesti, ali i postizemo ozdravljenje i isceljenje. Sastav Ge 132 + natural od 5 jakih prirodnih supstanci ne mozete naci ni u jednom drugom slicnom po nameni proizvodu.
Aleksandra Vujic 32 godine, Vrsac / Da li bi trebalo da se redukuje ishrana kad se uzima GE132+Natural?
O ishrani svakako treba posebno voditi racuna, ali ne postoji uslov koriscenja Ge 132 + natural.
Jovan Damjanovic 43 godine, Kikinda / Postoji li osoba koja ne bi smela da koristi GE132 ili Ge 132+Natural?
Preporucuje se svima iznad 7 godine zivota. Nema kontraidikacija u koriscenju osim kod trudnica i osoba koje imaju transplantiran organ.

KUPI

 

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...