Generic filters
Exact matches only

Sprečite dijabetes na vreme

Sprečite dijabetes i ješite se viška kilograma bez mnogo truda uz ovaj neverovatno jednostavan recept koji možete lako pripremiti

Diabetes mellitus je nažalost među najčešćim oboljenjima u poslednje vreme. Ako uzmemo u obzir da se radi o oboljenju gde i faktori okoline, pored genetike, igraju veliku ulogu postajemo svesni činjenice da na naše zdravstveno stanje veliki uticaj imamo i mi sami.

Primena inzulina jeste rešenje, način da sprečite dijabetes i normalizovat će vam vrednosti šećera u krvi, ali zašto ne biste pokušali izbeći svakodnevno bockanje. Da pokušamo s nekim prirodnim tretmanom pre nego pribegnemo inzulinu, ili ukoliko već koristite inzulin, da pokušamo potpomoći našoj gušterači i podstaći je na funkcionisanje. Donosimo jedan jednostavan, ali vrlo efikasan recept kojim ćete normalizovati šećer i izbaciti višak tečnosti iz organizma!

Sastojci:

  • 1 praziluk sa korenom
  • 1 flaša mineralne vode od 2 l

Priprema:

Iz flaše mineralne vode od 2 l izlijte otprilike 2 dcl tečnosti, i u to ubacite praziluk zajedno sa korenčićima, koje ste prethodno dobro oprali i očistili od zemlje. Pustite da odstoji tako pripremljeno 24h, a potom konzumirajte umesto vode. Kada ispijete tečnost pripremite drugu na isti način. Količina nije ograničena, pijete onoliko koliko imate potrebe.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...