Generic filters
Exact matches only

Šoljicom kafe u borbi protiv masnoće i celulita

Danas je mnogo dostupnih obećavajućih krema za kojima posežemo u borbi protiv nakupina na bedrima i stražnjici.

vv

Pored svega toga zaboravljamo na prirodne pripravke koji su nam ispred nosa, a koji su pristupačniji te u mnogim slučajevima i efikasniji u toj borbi.

Stručnjaci nam otkrivaju male tajne za lepotu, naime njihova preporuka za pomoć pri ublažavanju pomorandžine kore krije se u malim zrncima kafe.

Napitak kog gotovo svi dobro poznajemo, te koji nam predstavlja omiljeni jutarnji ritual u uklanjanju sna itekako je učinkovit u istoj nameri ali razbuđivanja cirkulacije koja je ključna u borbi protiv celulita.

Poznato je da celulit nastaje zbog manjka prokrvljenosti na kritičnim delovima tela uzrokovanih nedovoljnim kretanjem i preteranim sedenjem.

Baš zbog toga nam dobro dođe šoljica kafe u grubo mlevenoj teksturi, ne napitku, zahvaljujući kofeinu koji ima stimulativno i diuretičko delovanje poboljšava upravo protok krvi na površini kože.

Stoga uz redovno vežbanje i pametan izbor namirnica koje pospešuju izbacivanje vode iz tela krenite u invaziju na neugledne rupice kućnim tretmanom protiv celulita.

Sastojci:

  •  šoljica mlevene kafe
  •  pola šoljice smeđeg šećera
  •  maslinovo ulje

Primena:

1. Na kritične zone nanesite maslinovo ulje i umasirajte ga kratko u kožu.

2. Mlevenu kafu i smeđi šećer izmešajte u širokoj posudi.

3. Suvu smesu nanesite na bedra ili stražnjicu i kružnim pokretima masirajte oko 5 do 7 minuta.

4. Nakon što ste sva željena područja izmasirali vaš anticelulitni tretman je gotov.

Saveti:

Tretman je najbolje napraviti nakon tuširanja kada koža omekša, preporučuje se da ga praktikujete barem četiri puta nedeljno i uz vežbanje i zdravu ishranu rezultati će se pokazati.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...