Sokovi za ravan stomak

Ne postoji osoba koja nije barem jednom u svom životu bila nesrećna zbog većeg sloja masnoća na području stomaka, a koje je uvek bilo teško sakriti. Ravan stomak bez šlaufa i velika količina smopouzdanja nešto je što mnogi žele da imaju.

sttt

Postoje razne metode uz pomoć kojih možete ostvariti željeni cilj, a radi se o ukusnim sokovima koji život znače. Pored toga što doprinose manjoj količini masnoća, oni su neophodni kada je u pitanju bolje zdravlje svakog čoveka. Većina tih sokova u sebi sadrži važne vitamine koji doprinose jačanju imuniteta.

Dobar kvalitet življenja nije moguće postići bez vode koja je neophodna  za bolji rad probave i izlučivanje štetnih materija iz bubrega i creva. Kako i sve ostalo u životu tako vam i svakodnevno unošenje vode može dosaditi, a kako bi i dalje mogli zadržati visok kvalitet življenja, pokušajte unositi vodu s ukusom.

Nećete pogrešiti ako se odlučite da vodi dodate malo isceđenog limuna jer tako postižete sastav vode koji je najsličniji želudačnoj kiselini, a što opet rezultira ubrzavanju metabolizma. Voda može imati još bolji ukus ako dodate svežeg krastavca koji ste prethodno isekli na manje komadiće.

 Sok od ananasa će vam pomoći da što brže dođete do ravnog stomaka. Ananas sadrži bromelain, enzim koji će vam pomoći olakšati probavu te ukloniti nadutost.

Kako bi pospešili topljenje masnih naslaga na području stomaka pokušajte sa šoljicom zelenog čaja. Zašto je toliko dobar? U čaju se nalaze katehini koji pomažu kod topljenja masnoće. Zeleni čaj je odličan jer pomaže kod smanjivanja nivoa holesterola i smanjuje mogućnost da ćete oboleti od neke teške bolesti kao što je tumor.

Važno je da odaberete sokove koji u sebi nemaju toliko šećera i koji će pomoći ubrzati rad vašeg metabolizma i tako rešiti sve probleme koje ste dosada imali s gojaznošću. Nažalost mnogo je onih koji svoju želju za slatkim odlučuju reralizirati preko slatkih sokova, a koji u sebi imaju više kalorija nego su se tome nadali.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...