Sokovi kojima ćete smanjiti struk

 Da li vam je struk uzak ili imate problema s ponekim masnim jastučićem koji se tu stvorio zbog nezdravih navika i drugih razloga?

smuti

Nije svejedno hoćete li prilikom razmišljanja o tome šta ćete obući, imati ravan stomak, odnosno uzak ili širi struk. Upravo će o tome zavisiti vaša odluka hoće li se na vama naći uska i strukirana majica ili će ona biti komotnija i za broj veća.

Vreme je da zaboravite na ovakve brige i okrenete se samo pozitivnim stvarima. I vi isto možete imati manji obim struka i ravan stomak koji ćete ponosno pokazati, a sve što je potrebno je osloniti se na nekoliko važnih i hranjivih sokova.

Za vas je kao stvoren osvežavajući napitak u kom se nalaze komadići krastavca, malo mente, isceđeni limun te izrendani đumbir. Pomešajte sve navedene sastojke i ostavite u frižider na sat, dva kako bi se sok stigao ohladiti i kako bi mogli uživati u njegovom čudotvornom delovanju.

Menta je neizbežna kada želite istopiti kilograme. Upravo je menta poznata po tome što pomaže razgradnji masti u organizmu te pokretanju metabolizama. Nećete pogrešiti ako se odlučite na osvežavajući čaj od mente. Skuvajte mentu, ali bez dodavanja šećera.

Ukoliko već neko vreme želite smanjiti obim struka, ne bi trebali izbegavati ananas u kombinaciji s probiotikom. Možete pomešati nekoliko kockica ananasa koje ste usitnili u blenderu ili sokovniku zajedno s jogurtom. Na kraju ćete dobiti ukusan smoothie, koji će poboljšati rad vašeg probavnog sistema i ujedno smanjiti nadutost koju ste celo vreme osećali.

Sada napokon možete uživati u ispijanju sokova s određenom količinom šećera, ali bez straha da ćete pritom povećati broj kilograma. Došao je trenutak da se okrenete napicima uz koje će vaša figura biti onakva kakvu ste želeli.

Komentari
Loading...