Generic filters
Exact matches only

Sok od spelte za imunitet

Sok od  mladih izdanaka spelte, sok od Spelte prirodan je i dostupan eliksir zdravlja. Izdanci mladog žita se hladno cede i zamrzuti, čuvaju do trenutka komzumacije, kako bi se sačuvala sva korisna svojstva.

Preporuka je da se sok uzima svakodnevno, u kontinuitetu od bar tri meseca, da bi se postigli željeni efekti na ceo organizam. U sebi sadrži i od 70% hlorofila, što čini da je njegov hemijski sastav je vrlo sličan hemijskom sastavu hemoglobina, pa se naziva  I zelena krv. U pakovanju ima 30 x 30ml soka od spelte, koji popijete svako jutro pre doručka.

SPELTA SOK1Sadrži vitamine : A, B ,C, E , K,  folnu kiselinu, mnoštvo  minerala: kalijum, kalcijum, gvožđe, selen,  bor, bakar.  Sveže ceđeni sok jedan je od najvećih prirodnih izvora enzima, sadrži čak neke enzime koje smo imali samo u prenatalnom periodu.. Različita proučavanja su potvrdila njegovo protivupalno dejstvo, i efikasnost u sprečavanju hiperglikemijskog stresa. Sok je niskokaloričan,  u 100 g soka ima svega 14 ckal,   sadrži C vitamina koliko ima u 6 limuna, i čak  20 puta više gvoždja od spanaća.

 

[su_button url=“https://zdravljezasve.org/“ target=“blank“ background=“#0da361″ size=“6″]SOK OD SPELTE- PORUČI +381 69 2381965 [/su_button]

Redovnim korišćenjem ovog soka, osetićete vidljiv porast energije, ubrzaće vam se metabolizam, pa će vam biti saveznik u regulisanju kilaže. Vidljivo utiče na poboljšanje krvne slike  i regulisanje krvnog pritiska. Moćan je antioksidans, blagotvorno deluje na kosti i zglobove  usporava proces starenja. Sok od spelte  čuva i vaše mentalno zdravlje,  poboljšava koncentraciju i pomaže u borbi protiv depresije. I ono najvažnije, mogu ga koristit svi, od dece do odraslih. Živeli,

Zdravlje za sve!

Autor/Izvor Zdravlje za sve
Komentari
Loading...