Generic filters
Exact matches only

Sok od paradajza za ravan stomak

Paradajz je jedna od supernamirnica koji život čini ukusnijim i zdravijim.

 

Ukoliko uspete da svoj režim ishrane iskombinujete sa sokom od paradajza, šanse za redukciju kilaže, ali prvenstveno masnih naslaga su vam uvećane. Da li će to biti paradajz dijeta ili neka druga dijeta koja vama lično odgovara je manje bitno. Lekari ističu da je moć soka od paradajza dovoljno velika da utrostruči delotvornost dijete.

Broj kalorija u soku od paradajza je izrazito mali, meri se gotovo sa kockicom čokolade, a ima sposobnost da vas drži sitim i do par sati. Ispijanjem ovog napitka unosite u sebe zdravlje, što je mnogo više od sredstva za mršavljenje. Sok od paradajza za ravan stomak nije samo mit, on je dokazano vaš saveznik za ciljano skidanje masnih naslaga. Naime, on je idealan prirodni napitak koji služi za detoksikaciju organizma. Osim toga, pospešuje varenje i sprečava zadržavanje vode u organizmu što je često najveći problem ljudima koji imaju problem sa kilogramima.

Uvek možete i napraviti alternativnu verziju, ili kako bi je neki nazvali, napredniju verziju. Za ovaj sok će vam biti potrebna dva velika paradjza, jedan celer, jedan krastavac, malo peršuna i pola kašičice soli. Sve što treba da uradite je da sameljete sok u blenderu i da ga odmah popijete.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...