Smršajte pomoću ovih proverenih napitaka

Ako želite da smršate, onda to učinite uz pomoć ovih napitaka.

vaga

Ovo su tri kombinacije meda i cimeta koji su idealne za skidanje kilograma.

Kombinacija cimet – med

Obična kombinacija meda i cimeta je odlična za gubitak kilograma, jer sprečava taloženje masnoća u organizmu, čisti digestivni trakt, neutrališe štetne materije koje usporavaju metabolizam.

Ovaj napitak pripremite u večernjim satima. Najpre prokuvajte 200 ml vode. U šolju sipajte pola kesice cimeta (oko 2,5 grama) i prelijte vrelom vodom. Poklopite šolju i ostavite pola sata. Kada se napitak ohladi, dodajte kašičicu meda. Polovinu napitka popijte pre spavanja, a ostatak stavite u frižider i popijte ujutru na prazan želudac.

Kombinacija cimet – med – đumbir

Ukoliko volite đumbir, napravite dijetalni napitak od đumbira, cimeta i meda.

Sipajte 1/4 kesice cimeta u šolju mlake vode. Dodajte i kašičicu mlevenog đumbira. Možete dodati i pola kašičice meda i jogurt. Ovaj napitak uzimajte na prazan želudac, pre doručka.

Kombinacija cimet – med – pšenične klice

Ovaj napitak vam može pomoći da smršate i očistite organizam od toksina. Tri kašike pšeničnih klica stavite u veću posudu. Dodajte kašičicu meda i kašičicu cimeta. Sve prelijte s malo vruće vode i šoljom jogurta s manjim procentom masti. Sve dobro promešajte. Ovo može da vam bude zdrav izbor za doručak.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...