Samo 3 dana za detoksikaciju organizma

Verovatno ste i vi jedna od onih žena koja je barem jednom bila na nekoj detoksikacijskoj dijeti, ili to nameravate učiniti u skorije vreme.

šar

Kao što i sami znamo postoji veliki broj različitih detoksikacijskih dijeta koje traju čak i nekoliko nedelja.
Stručne osobe preporučuju ovu terapiju čišćenja organizma da je sprovodite samo jednom mesečnotim, i to u trajanju od maksimalno 3 dana.

Šta se zapravo dešava sa telom dok ste na detoksikacijskoj dijeti?

Prvoga dana zapravo nećete primetiti neke posebne promene, osim izražene gladi. Već drugi i treći dan javlja se glavobolja, ali i neprijatan zadah sa beličastim naslagama na jeziku, kao posledica čišćenja i izlučivanja otrovnih materija iz organizma.

Ukoliko nameravate detoksikaciju dužu od tri dana, svakako se konsultujte sa svojim lekarom, jer bi se mogli osećati umorno, sa jakim glavoboljama i čestom razdražljivostima. Zbog toga je potrebno da dijetu prilagodite svojim potrebama i stanju vašeg zdravlja.

Ako se ipak odlučite na 3 dana detoksikacijske dijeta naš predlog je da zajedno sa prirodnom vodom pijete i sok, koji ćete napraviti od 4 šargarepe i 2 zelene jabuke, a koji će izvrsno očistiti organizam od svih toksičnih materija.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...