Sa ovim voćnim napitkom do ravnog stomaka

Ovaj je napitak je nešto drugačiji od ostalih preporuka za kućne pripravke. Osmislio ga je doktor Oz i tvrdi da je izvrsan saveznik u brobi protiv viška kilograma, posebno masnih naslaga na području stomaka. Stoga, ako planirate godišnji odmor u sjajnoj formi, pripremite sebi ovaj napitak i započnite s otpijanjem gutljaja koji odnose masne naslage.

nap

Doktor Oz ističe moć i blagodati zelenoga čaja, pogotovo  za čišćenje organizma i vitalnost. Upravo je zato zeleni čaj temelj napitka koji uklanja masnoću. Dobra je informacija za one koji ne vole zeleni čaj da njegovu moć nećete narušiti ukoliko dodate pomorandžu ili mentu. Ukus će biti bolji, a delotvornost takođe na visokom nivou.

Sastojci:

  •  1 litra vode
  •   5 kesica zelenog čaja
  •   1 pomorandža
  •   malo sveže mente

Priprema napitka nije nikakva muka, kuva se kao običan čaj. U litru vruće vode možete dodati pet kesica zelenoga čaja i ostaviti ih u vodi tri minute pa ohladiti. Po želji dodajte pomorandžu isečenu na kriške  i to tako da ne uklanjate beli deo koji se nalazi uz koru. U teglu ili veću staklenu posudu s poklopcem ulijte pripremljeni napitak, po želji dodajte mentu. Ostavite da tako stoji preko noći kako bi se svi sastojci sjedinili. Sutradan popijte barem pola litre ovoga napitka. Prema preporuci doktora Oza, dovoljna je jedna šoljica napitka pre svakog obroka i bitka za kilograme i ravan stomak je vaša.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...