Generic filters
Exact matches only

Sa ovim receptom do ravnog stomaka

Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a telo očišćeno od naslaga masti? Na pravom ste mestu!

ii 3

Ovo je recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno dan za danom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, kako spolja, tako i iznutra.

Ključ je u tome što će ova vitaminska bomba očistiti masnoće, naslage i sve ostatke štetnih materija iz vaših creva, pa će nadutost vidno nestati, stomačne kiseline moći će pravilnije da rade, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije!

Sastojci:

  • kupus
  • cvekla
  • šargarepa
  • limunov sok
  • maslinovo ulje

Priprema:

Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu u razmeri 3:1:1. Dodajte malo začina po vašoj želji (peršun, celer), pa izmešajte povrće, iscedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i vaš vitaminski obrok je gotov.

Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so ili bilo koje druge dodatke. Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.

Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima i varenjem.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...