Ruski melem za brzo mršavljenje

Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz organizma, ali poboljšava i funkciju mozga, poboljšava pamćenje, poboljšava sluh i vid.

kpšć

Glavni sastojci ovog recepta su svež ren, neprskani limuni s korom i med. Već je puno rečeno o medu i limunu, stoga ćemo se sada, pre recepta, kratko osvrnuti na hren

Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđe, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je osim gurmansko, izuzetan i kao lekovito sredstvo.

Njegovu lekovitost poznavali su i Stari Grci. Još 1500. godina p.n.e. koristili su ga za ublažavanje bolova u leđima.

Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu jer pomaže da se lakše probavi. Ren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crevima.

Sok od rena uništava bakterije dizenterije, salmonele, tuberkuloze, kao i mnoge gljivice koje parazitiraju na čoveku i biljkama. Poboljšava funkciju organa za probavu tako što stimuliše lučenje želudačnih i crevnih sokova, žuči i enzima iz gušterače. Ren podstiče i rad jetre, podstiče rad srca i cirkulaciju, a pored toga, odličan je diuretik te pomaže kod reumatizma.

Recept za melem za mršavljenje dr Stefanovske

Sastojci:

  • 125 gr rena
  • 3 limuna
  • 3 kašike meda

Priprema:

Izmiksajte 125 grama rena. Uzmite tri limuna, rasecite ih, izvadite iz njih semenke, pa ih zajedno sa korom takođe izmiksajte i pomešajte sa izmiksanim renom.U to dodajte med i sve dobro izmešajte.

Čuvajte ovaj melem u zatvorenoj teglici u frižideru.

Uzimajte po jednu malu kašičicu melema dva puta dnevno uz obroke.

Uzimajte ovaj melem tokom 3 nedelje i gledajte kako se obimm struka smanjuje!

Komentari
Loading...