Ruski lek koji je mnoge izlečio od raka!

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, kojim su na hiljade ljudi izlečeni od raka.

 

yyTajna je u tome što ova smesa čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

  • 15 limuna
  • 12 glavica svežeg belog luka
  • 1 kg domaćeg meda
  • 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica)
  • 400 g svežih orasa

Priprema:

400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Preliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gaze procediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

Proceđenu pšenicu ostavite da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema leka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orase i očišćene glavice belog luka. Samljeti 5 limunova sa korom, pa sve zajedno izmešajte. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primena:

Ovaj lek uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako ga koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...