Rešite se kurjeg oka sa stopala-Recept

Za ovaj recept sve što vam je potrebno je flaster i čuvarkuća. 

kur

Recept:

Uzmite jedan list čuvarkuće i skinite mu tanku kožicu koja ga okružuje sa jedne strane. Potom listić stavite na neprijatno kurje oko na stopalu tako da strana koja je bez kožice ide na njega. Zatim zalepite flaster preko lista i ostavite jedan ceo dan, pa uveče ga zamenite novim. Obavezno je da nosite flaster u toku noći, jer je tada efekat najbolji. Za 3 do 4 dana kurje oko bi trebalo da nestane zajedno sa korenom, mesto na kojem se nalazilo popuniće se zdravim tkivom. Ovo je veoma star i isproban recept koji daje rezultate u kratkom roku.

U daljem tekstu predstavljamo vam još nekoliko recepata kako se rešiti kurjeg oka

1. Dobro usitnite 4 sveža lista bršljana i svako veče pre spavanja stavite ga na kurje oko na tabanu. Umotajte gazom i ostavite preko noći. Postupak ponavljate deset dana.

2. Operite stopala, pa prepolovite jedno zrno suvog grožđa i izrezanu stranu stavite direktno na bolno kurje oko na stopalu. Pričvrstite flasterom i ponavljajte više puta postupak dok ne opadne kurje oko.

3. Mešavinju od 3 velike kašike roktve koje ste predhodno izrendali i korena rena stavite na jedan komad gaze. Bolno mesto premažite maslinovim uljem i preko njega stavite gazu sa ovom mešavinom. Ovaj melem za kurje oko držite oko 2h uveče i ujutru.

4. Sok od jednog limuna i malo soli pomešajte i stavite na jedan kolut crnog luka. Pričvrstite flasterom na kurje oko na stopalu i postupak ponavljate oko sedam do osam puta.

Kako lečiti kurje oko
Komentari
Loading...