Rešite se herpesa za samo 12 sati prirodnim putem

Predstavljamo vam prirodni lek kojim se na brz način rešavate  herpesa

herpes

Uzmite češanj belog luka, sitno iseckajte i stavite ga direktno na herpes. Pustite da odstoji oko 10 minuta, zatim ga skinite i isperite toplom vodom. Ovaj postupak ponovite 5 puta. I u roku od 12 sati herpes će nestati. Nećete imati potrebu mazati ga šesti put. Ako se radi o većem herpesu, postupak ponovite i sutradan.

Beli luk povećava odbrambenu sposobnost organizma. Bogat je mnogim mineralima kao što su (kalcijum, sumpor, fosfor, gvožđe), sadrži i eterična ulja kao što su alicin, alin. Sadrži i vitamine, stoga ga smatramo prirodnim antibiotikom. Neka laboratorijska istraživanja su pokazala da beli luk ima anti tumornu aktivnost zbog toga se koristi i u borbi protiv raka.

Takođe, uprkos mnogim lekovitim svojstvima evo još nekoliko prednosti belog luka: leči visok krvni pritisak, koristi se za razgradnju masti u krvi, leči aterosklerozu, dijabetes, bolesti srca, reumu, glavobolje, ublažava nervozu, umor, bronhitis, hronični kašalj, astmu, tuberkulozu, tifus, koleru, besnilo, groznicu, malariju, vrši izbacivanje toksina iz tela, pomaže kod čišćenja creva, poboljšava cirkulaciju i sprečava trombozu.

Prirodni lek za akne

Uzmite češanj belog luka sitno ga iseckati i staviti  na prištić, uklonite za nekoliko minuta. Postupak ponovite nekoliko puta i akne će nestati !

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...