Generic filters
Exact matches only

Recite STOP ešerihiji coli i drugim upornim bakterijama!

Ovaj delotvorni lek možete pripremiti kod kuće i samim tim izbeći antibiotike.

eš

Ešerihija koli je bakterija koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde onemogućava razmnožavanje lošim bakterijama. Međutim, kada se pojavi negde drugo u organizmu, može uzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mokraćne bešike i sličnih teškoća koje, ako se ne leče pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične i ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako da reši taj zdravstveni problem. Korišćenjem niza antibiotika u telu se (posebno kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ako se Ešerihija ne leči odgovarajućim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Delotvoran lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

  •  1 l belog domaćeg vina
  • 3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)
  • 10 češnja belog luka

Priprema:

Beli luk usitnite, dodajte u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj flaši deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite flašu. Nakon što počnete koristiti napitak, flašu stavite u frižider.

Primena:

Odrasli koriste jednu jelsku kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i napravite kontrolu kod lekara. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnih kanala. Ruzmarin fantastično deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

Komentari
Loading...