Generic filters
Exact matches only

Recept za ovaj tibetanski lek star 2000 godina protiv triglicerida i holesterola (VIDEO)

dozvoljen dva puta godišnje

Tibetanski lek! Pretpostavlja se da je zapisan pre vise od 2.000 godina a koristi se protiv triglicerida, holesterola i masnih naslaga na krvnim sudovima, kao i za povećanje životnog veka.

Pored toga sto uspesno cisti krvne sudove, ovaj stari tibetanski lek poboljsava elastičnost krvnih sudova (sprečava pucanje krvnih sudova a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris.

Zatim, sprečava nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Priprema:

300 grama belog luka i 1 kilogram limuna sa korom, sitno samleti.
Nakon toga staviti da proključa 1,5 l vode a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun pa poklopiti posudu.

Isključivo na laganoj vatri ovu smesu prokuvati 14-15 minuta (nikako duže od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi.

Ovo je gotov tibetanski lek koji treba sipati i čuvati u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Preporučuje se da ovaj lek uzimate na prazan stomak svakog jutra i to 0.5 dl, tokom 25 dana. Iza toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja.

Nakon toga prestati sa upotrebom leka.

Treba strogo da se pridržavate dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dve ture. Nakon izlečenja ne treba uzimati lek već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja.

Zdrave osobe koje se odluče da lek uzimaju radi poboljšanja opšteg stanja organizma neka primenjuju samo jednu do dve ture godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.

Foto Pexels
Autor/Izvor Kucnilekar/b92
Komentari
Loading...