Recept za lečenje celog organizma

Ovo je recept za lečenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, ceo sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore.

žio

Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta. Sredstvo je i protiv zapalenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Takođe reguliše telesnu težinu.

Sastojci:

400 gr proklijalog žita (pšenice)

15 svežih limuna

12 celih glavica  svežeg belog luka

1 kg pravog meda

400 gr svežeg orahovog jezgra

Priprema:

Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.

U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).

Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmešati u emajlirani lonac. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje.

Primena:

Ova smesa se uzima 1 – 2 supene kašike 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.

Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.

Za lečenje od raka – uzima se na svaka 2 sata.

Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...