Do ravnog stomaka za 7 dana!

U situacijama kada je neophodno da izgledate tip top, bilo da je u pitanju drugaricino venčanje, važan sastanak radi mogućeg unapređenja, ili ste jednostavno bile malo lenje u prethodnom periodu, evo kako u četiri koraka možete steći ravan stomak za svega sedam dana*!

do_ravnog_stomaka_za_7_dana_v

#1
Da biste u isto vreme počeli sa izgradnjom mišića i sagorevali masti, neophodno je da radite kružni trening svakog drugog dana. U pitanju je sistem vežbi za različite delove tela koje se rade jedna za drugom kako bi se obuhvatili svi mišići. To su vežbe poput sklekova, iskoraka, trbušnjaci, duboki čučnjevi, propadanja i slično. Osmislite set vežbi koji vam odgovara i radite ih uz 15 ponavljanja, a između njih preskačite konopac jedan minut. Na taj način, utrošićete između 500 i 600 kalorija.

#2
Svakog drugog dana, radite vežbe za stomak poput trbušnjaka i podizanja nogu iz ležećeg položaja sa po 20 ponavljanja, kao i vežbu most ili izdržaj(plank) tako što ćete zauzeti pozu oslanjajući se na laktove i nožne prste i brojite do 20. Most radite između svakog četvrtog ponavljanja prethodne dve vežbe.

#3
Da bi vežbe bile delotvorne u tako kratkom periodu, neophodno je uneti neke izmene i u način ishrane. Fokusirajte se na voće i povrće, integralni hleb i testeninu, piletinu i ribu, kao i mleko i mlečne proizvode sa niskim procentom masti. Isto tako, smanjite i unos soli kako biste sprečili zadržavanje vode u organizmu.

#4
Izbegavajte stresne situacije i, uopšte, trudite se da se ne nervirate ni oko čega u ovom periodu, kako ne biste podstakli povećanu proizvodnju hormona kortizola, a koji ohrabruje nagomilavanje masti baš u predelu stomaka. Primenjujte tehnike disanja, slušajte opuštajuću muziku, ne dajte se iznervirati i imaćete vidne rezultate u kratkom roku!

*Imajte na umu da je u pitanju privremeno rešenje i za trajnije rezultate su neophodni kontinuirano vežbanje i zdrava ishrana

Organvlasti.rs
Komentari
Loading...