Provereno najbolji lek za prostatu!

Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost.

uvecana prostata lecenje simptomi

Kao najzastupljeniji prirodni lek za ovaj problem je korištenje soka i čaja od brusnice te semenki i ulja od bundave.

Ipak ćemo vas upoznati sa provereno najjačim lekom koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa prostatom . Radi se o biljci koja se zove vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Biljka uspeva u našim krajevima a možete je pronaći i kod većine travara ili čakbiljnim apotekama.

Recept:

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao lekovite za prostatu mogu se koristiti:

Ružičata vrbovica (Epilobium roseum), sitnocvjeta vrbovica ( Epilobium parviflorium) , planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum) , brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium).

Punu kafenu kašičicu osušene ili sveže biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , procedite  i popijte. Čaj se pije dva puta na dan i to ujutru na prazan želudac i uveče pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko nedelja. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo.

Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate.

Čaj je prijatnog ukusa, biljka je potpuno bezazlena i ne morate se brinuti za bilo kakve nus pojave. Nema potrebe da pojačavate dozu u odnosu na ovu koju smo vam preporučili, znači dve šolje od po 2 dcl čaja na dan.

 

Mnogi su čitali i ove tekstove:

 

Komentari
Loading...