Generic filters
Exact matches only

Proveren lek za erektilnu disfunkciju ( impotenciju )

Prirodni lekovi za erektilnu disfunkciju bezbednog su i neškodljivog karaktera.

Postoji nekoliko prirodnih i proverenih sredstava za lečenje impotencije, a to su:

Šargarepa, med i jaja

Efikasno prirodno sredstvo za lečenje erektilne disfunkcije i za jačanje seksualne želje kod muškaraca. Neophodno je pripremiti smesu od dve kašike meda, pola kuvanog jajeta i pola šolje rendane šargarepe. Konzumirati jednom dnevno tokom 30-45 dana.

Đumbir i med

Đumbir je začinska biljka poznata kao prirodni lek za mnoge bolesti može se primeniti i u lečenju erektilne disfunkcije. Potrebno je od očišćenog i iseckanog đumbira napraviti pastu, i ekstrakovati đumbirov sok iz nje. Uzeti dve kašičice paste i pomešati sa medom. Uzimati smešu tri puta dnevno mesec dana radi postizanja vidljivih rezultata.

Suve smokve i orasi

Namirnice koje pružaju energiju telu i deluju stimulativno na seksualni nagon ljudi. Ovo nisu pravi prirodni lekovi ali je veoma dobro konzumirati ih redovno. Preporučljivo je pomešati šaku pistaća, oraha, badema i semena dunje u jednakim razmerama, a zatim ih samleti u fini prah koji bi trebalo sipati u čašu mleka i konzumirati svakodnevno.

Crno grožđe u mleku

Kad su u pitanju prirodni lekovi za erektilnu disfunkciju ne treba zaobići ni grožđe u mleku. Crno suvo grožđe smatra se izuzetnim eliksirom seksualne snage. Operite 30 grama kvalitetnog suvog crnog grožđa u mlakoj vodi. Skuvajte suvo grožđe u 200 ml mleka da bi nabubrilo. Pijte ovaj energetski miks tri puta dnevno radi željenog efekta.

 

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...