Generic filters
Exact matches only

Promovisan KrosFit, revolucionarni program za jačanje i kondiciju

0

U KrosFit centru „Spartanac“, obeležen je početak jednog od svetskih fitnes pokreta koji se najbrže razvija. Predstavnici medija i mnogobrojne ličnosti iz javnog života okupili su se kako bi isprobali novu disciplinu KrosFit, koja predstavlja revolucionarni program za jačanje i kondiciju, koju promoviše brend Reebok.

418512_145167675621451_1679957921_n1

– Današnje vežbanje je bilo jako zabavno, a to nije kako ja obično opisujem svoje vežbanje – rekao je selektor teniske Dejvis kup reprezentacije, Bogdan Obradović. – Trudio sam se i bodrili smo jedni druge kako bi dali maksimum, jer nismo želeli da izneverimo svoj tim. Ovo je moje prvo KrosFit iskustvo, ali definitivno ću nastaviti da treniram.

– Vežbam KrosFit već par meseci i zaista se osećam bolje nego ikada – preneo je svoje utiske Toni Zen, muzičar koji je promoter KrosFit discipline na ovim prostorima, a koji je učestvovao u popularnom rijaliti programu „Surviver“.

Posle informisanja o ovoj novoj fitnes disciplini predstavnici medija i javne ličnosti podelili su se u nekoliko ekipa, od po pet članova i pomno pratili uputstva trenera iz prvog KrosFit centra u Srbiji. Ekipe su se takmičile u vežbanju koje je obuhvatalo pet stanica sa sledećim vežbama: naskok na kutiju, sklekovi, trčanje uzbrdo, podizanje kugle i preskakanje vijače.

Pobednici KrosFit treninga

Reebok KrosFit Igre 2012. započele su otvorenim kvalifikacijama 22. februara. Tokom proleća, najbolji KrosFit takmičari iz svih regija moći će da se oprobaju na regionalnim igrama koje će se održavati širom sveta. Reebok KrosFit Fitnes takmičenje biće održano i na nivou Balkana, a u Srbiji prijava za igre počinje 12.03. i traje do 20.04. Finale balkanskog KrosFit takmičenja održaće se u Atini 30. juna ove godine. Na finalu Reebok KrosFit igara 2012. koje će se održati od 13. do 15. jula ove godine, biće izabrani najfit muškarac i najfit žena planete.

Komentari
Loading...