Prirodno rešenje za problem koji se sve češće javlja kod žena

Jajnici su deo ženskog reproduktivnog sistema.

Oni se nalaze u donjem stomaku sa obe strane materice. Žene imaju dva jajnika koja proizvode jajne ćelije, kao i hormone estrogen i progesteron.

Ponekad, se razvije formacija ispunjena tečnošću u jajniku koja se zove cista..

Većina žena imati cistu na jajniku najmanje jednom u životu , a uglavnom su bezbolne, ne izazivaju simptome, a su otkrivene su prilikom rutinskog pregleda male karlice.

Simptomi ciste na jajniku mogu biti: mučnina, povraćanje, nadimanje, bolovi u donjem delu stomaka i bol tokom seksualnog odnosa.

Lekoviti zeleni sok od klica i listova spelte ( stare vrste pšenice) ne sadrži nikakve hemijske dodatke, konzervanse, boje i zaslađivače. “Tajna ovog napitka leži u lekovitim supstancama iz spelte, na prvom mestu hlorofilu koji obogaćuje krv kiseonikom i sprečava razmnožavanje kanceroznih ćelija. Zahvaljujući tome što je izdvojio ove materije i otkrio njihovo delovanje na tumore, dr Oto Varburg, dobio je Nobelovu nagradu 1931 godine.

Čudesni sok od spelte sadrži preko 300 enzima, među njima i one retke, koji u organizmu čoveka postoje nakon rođenja, ali posle izvesnog vremena, pod uticajem stresa, nezdrave ishrane i toksina iz okruženja, samo mali broj njih ostaje u jetri.

Međutim, konzumiranjem ovog napitka, ove materije ponovo se stvaraju i jačaju organizam. Spelta je bogata i vitaminom B17 koji razara ćelije raka .Treba naglasiti da napitak postiže pravi efekat samo ako se pije svež ili zamrznut.

Najbolje ga je posle ceđenja odmah zamrznuti i svako jutro na prazan želudac uzimati po jednu ili više kockica leda razmućenih u čaši vode. Vrednost ovog napitka gubi se u roku od sat vremena nakon što se istopi. Ukoliko koristite zeleni sok, za manje od mesec dana čovek će se mnogo bolje osećati, od čega god da je boelstan.

Topljenje cisti na jajnicima i bubrezima pomoću soka

Uzeti mladih zelenih listova ,samleti i iscediti sok. Sok stavljati u kocke za led i zamrznuti. Potrebno je da imate 72 kocke,koje biste potrošili svaki dan po jednu.
Ujutru jednu kocku staviti u čašu s vodom,kada se istopi popiti.
U žitu ima mnogo vitamina , aminokiselina,minerala…
Sok je dobar i za druge organe.

Žito treba čekati da poraste otprilike visine do 15 cm

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...