Prirodni napitak za čišćenje krvnih sudova

Čišćenje organizma treba sprovoditi najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti.

kef

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Za kefir često kažu da je eliksir zdravlja, a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi.

Predstavljamo vam način na koji ćete napraviti ovaj delotvorni napitak kojim ćete izbaciti sve štetne materije iz vašeg organizma.

Priprema:

Kašiku heljdinog brašna prelijte sa čašom (180 ml) kefira i dobro promešajte. Uradite to uveče i ostavite u frižider.

Ujutru, pola sata pre jela, još jednom promešajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda. Posle nemojte ništa jesti 3 sata.Ovaj postupak ponavljajte narednih 14 dana.

Komentari
Loading...