Prirodni lek za glavobolju, duplo bolji od aspirina

Glavobolja je najčešća bol modernog doba. Može biti uzrokovana stresom, umorom ili fizičkim preopterećenjem.

migrenee

Neizdrživi pritisak u glavi mnogi pokušavaju rešiti aspirinom, uspeju, ali zaboravljaju da je aspirin sintetički proizvod i da može naštetiti vašem organizmu. Glavni sastojak aspirina je salicin koji smiruje bol, takođe ga možemo naći u velikoj količini u orašastim plodovima.

Šoljica badema je prirodan aspirin, koji ipak ima više učinka od aspirina, a nema nepoželjne reakcije i nimalo ne šteti organizmu. Glavobolja se obično javlja u stražnjem delu glave, što uzrokuje slabu koncentraciju, razdražljivost i umor. Najčešći uzroci glavobolje su obično stres, napetost, gripa, upala sinusa ili problemi sa probavom. Stručnjaci kažu da glavobolju treba tretirati kao simptom, a ne kao bolest. Ako je glavobolja i dalje nepodnošljiva pokušajte opustiti vaše telo, meditirajte, tuširajte se, maksimalno se opustite i grickajte bademe. Ustanovili smo da dabademi mogu biti od velike koristi.

Šoljica badema ili 10 do 12 komada dnevno ublažava i sprečava glavobolje, možete ih jesti sirove, ako ih jedete uz obrok svaki dan, glavobolje neće biti.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...