Generic filters
Exact matches only

Prirodni Lek Za Čišćenje Jetre! VIDEO

Čišćenje Jetre! Jetra je vitalni organ u telu koji ima ulogu u filtriranju toksina i drugih štetnih materija iz krvi. Postoji nekoliko prirodnih lekova koji mogu pomoći u čišćenju jetre:

 

Čaj od maslačka:

Čaj od maslačka može pomoći u čišćenju jetre stimulisanjem protoka žuči, što može pomoći u uklanjanju toksina iz tela. Preporučuje se piti 2 do 3 šolje čaja od maslačka dnevno.

Kurkuma:

Kurkuma ima antiinflamatorna svojstva i može pomoći u zaštiti jetre od oštećenja. Preporučuje se dodavanje kurkume u ishranu ili uzimanje dijetetskih suplemenata koji sadrže kurkumu.

Voda sa limunom:

Voda sa limunom može pomoći u čišćenju jetre stimulisanjem proizvodnje žuči, što pomaže u uklanjanju toksina iz tela. Svakog jutra pre doručka preporučuje se da popijete čašu tople vode sa limunovim sokom.

Artičoka:

Artičoka može pomoći u čišćenju jetre stimulišući proizvodnju žuči i podstičući izlučivanje toksina iz tela. Preporučuje se uzimanje dodataka ishrani koji sadrže ekstrakt artičoke.

Beli luk:

Beli luk ima antibakterijska i antivirusna svojstva i može pomoći u čišćenju jetre. Preporučuje se dodavanje belog luka vašoj ishrani ili uzimanje dodataka ishrani koji sadrže beli luk.

Važno je napomenuti da pre nego što započnete bilo kakvo prirodno čišćenje jetre, trebalo bi da se konsultujete sa svojim lekarom, posebno ako već uzimate neke lekove ili imate neko zdravstveno stanje.

 

Foto FreePik
Komentari
Loading...