Generic filters
Exact matches only

Prirodni lek protiv VIRUSA i prehlade: Pije se samo pred spavanje! VIDEO

Lek protiv Virusa :Ako tražite savršen domaći napitak za jačanje imuniteta i čišćenje pluća, isprobajte ovaj prirodni lek protiv virusa, gripa i prehlade.

Trebaće vam samo tri sastojka za recept. Iskustva su fantastična. Otkrijte kako se pravi moćni eliksir za čiščenje pluća protiv virusa i prehlade. Napitak od karanfilića i limuna zaustavlja kašalj, čisti pluća do temelja i čuva zdravlje tokom zime. To je jako moćan prirodni lek za kašalj i pluća. Ubrzava oporavak kod svih respiratornih bolesti, dokazano delotvoran za prirodno lečenje bronhitisa i astme.

Dovoljno je da pijete po jednu čašu napitka uveče pred spavanje i rezultati neće izostati. Terapija se primenjuje 7 dana za redom. Čim se probudite biće vam puno bolje. Ova imuno bomba smanjuje bol u grlu i ublažava sve simptome kod prehlade i gripa.

Kako se pravi napitak od limuna i karanfilića (sirup protiv virusa i gripa)

Kako se pravi napitak od limuna i karanfilića (sirup protiv virusa i gripa) Potrebni sastojci:

-1 ceo limun (zajedno sa korom),

-5 klinčića/karanfilića,

-domaći med (opciono).

 

Kora limuna obiluje kalcijumom, kalijumom, vitaminom A i C. Odlično se pokazala u borbi protiv virusa i bakterija. Karanfilić sadrži eugenol, moćno jedinjenje koje ima snažna antiupalna svojstva.

Kada se pomešaju karanfilić i limun dejstvo im se pojačava. Domaći prirodni lek protiv kaslja i slajma, recept o kome svi pričaju.

Moćni prirodni lek protiv prehlade i gripa. Pijte samo pred spavanje po jednu šolju i zaštitiće vas od brojnih bolesti. Daće vam preko potrebnu energiju i ubrzaće metabolizam.

Ako tražite rešenje kako očistiti pluća na prirodan način, napitak od limuna, karanfilića i meda je prava stvar za vas.

Foto Pixabay
Autor/Izvor Dijetamesecevemene
Komentari
Loading...