Generic filters
Exact matches only

Prirodne vijagre!

Priroda je svoje “vijagre” oduvek nudila – besplatno! Predstavljamo vam spisak prirodnih plodova kojima ćete pojačati svoje ljubavne želje.

jr

ARTIČOKA

Vitamin C i gorka materija cinaropirkin koji se nalaze u artičokama aktiviraju seksualne žlezde kod muškaraca i žena, a time i veću produkciju seksualnih hormona. Mnogi muškarci i žene, koji iz zdravstvenih razloga u cilju smanjenja vrednosti holesterola, uzimaju farmaceutske proizvode na bazi visoko doziranih suvih ekstrakata iz listova artičoke, primetili su da ove supstance povećavaju njihovu seksualnu želju.

AVOKADO

Avokado je bogat magnezijem (za energiju), nezasićenim masnoćama (za srce) i vitaminom E. Kako biste pojačali afrodizijačke kvalitete avokada, pripravite jednostavan meksički umak od avokada i začina pod nazivom guacamole: izmešajte avokado sa kašičicom limunovog soka, a zatim dodajte kašiku seckanog belog luka. Poslužite uz štapiće sveže sečene šargarepe i celera, povrća koje su stari Rimljani takođe smatrali afrodizijacima.

BADEM

Bademi su dugo vremena povezivani s plodnošću: pretpostavlja se da njihov miris uzbuđuje žene, pa su se često upotrebljavali na svadbama. Bademi sadrže hranjive materije za koje se misli da su esencijalne za poboljšanje polnog života. Na primer, 28 grama badema osigurava 35 posto preporučene dnevne doze (RDA) vitamina E, koji utiče na stepen plodnosti i funkciju polnih organa. Sadrže i visok nivo minerala magnezijuma, fosfora i cinka, od kojih cink stimuliše libido kod muškaraca. Ako se redovno koristi, pojačava mušku snagu.

Savet: svaku semenku badema prethodno umočite u med ili sirup od krušaka.

BOSILJAK

Narodna medicina preporučuje uživanje u čaju od bosiljka kao sredstvu za pobuđivanje polnog nagona. Bosiljak deluje kao afrodizijak, podstičući polnu moć. Osim čaja, u spomenute svrhe bosiljak se može (svež ili sušen) uzimati i kao začin, odnosno dodatak jelima: salatama, mesu i ribi. Što više bosiljka, to će i polna moć muškarca biti veća, govori naš narod.

CELER

Za bolju potenciju kod muškaraca celer se koristio još u doba staroga Rima. Rimljani su celer posvetili svom bogu polnosti Plutu. Delovanje se pripisuje eteričnim uljima koja su u njemu sadržana, a pre svega androsteronu, muškom polnom hormonu koji stimuliše polni nagon kod žena. Zbog toga se celer u nekim zemljama u velikim količinama koristi u salati.

KADULJA

Moreplovci su svojevremeno iz brodske kuhinje krali i žvakali listove kadulje (žalfije) pre uplovljavanja u luke i tako povećavali seksualni potencijal.

NAR

Za prijatnije intimne doživljaje od velike će koristi biti i neko voće, na primer nar koji sadrži velike količine biljnih hormona, naročito estragona, pa povoljno deluje na povećanje ljubavne želje kod žena.

Biljka za jači libido i lakše začeće

 

Komentari
Loading...