Generic filters
Exact matches only

Prijavite se za vaučere do 5.000 din. za stomatološke usluge u ordinacijama u Srbiji – svi dobijaju

Potrebno je samo da unesete Vaše kontakt podatke i grad (mesto) u kome stanujete da bi Vam bili dodeljeni vaučeri za najbolje ocenjene ordinacije u Vašoj blizini.

Minimalna vrednost vaučera iznosi 2.000 din. a maksimalna 5.000 din. zavisno od veličine intervencije, svi koji se prijave dobijaju besplatan vaučer.

Hipotetički, i sa vaučerom od 2.000 dinara često možete potpuno besplatno da obavite manju intervenciju, plombu ili vađenje zuba, nemate nikakvu obavezu za dodatne radove, ili da iskoristite vrednost vaučera kao popust za veće intervencije.

stomatološke usluge
Foto: Promo

Za prijavu popunite kratak formular na klikom na link OVDE.

Pored vaučera, dobićete i besplatne preglede i savete od strane najbolje ocenjenih stomatologa u Srbiji i regionu.

U cilju promocije oralne higijene, preventive, i oralnog zdravlja platforma Tourist Medical koja posluje u okviru Sharebico grupe dodeljuje ove vaučere.

Jedina molba sa naše strane (ne i obaveza) bi bila da nakon pregleda i intervencije ocenite stomatologa kod koga ste bili preko linka koga bismo Vam poslali zajedno sa vaučerom.

Cilj je da podižemo transparentnost i da najbolje ocenjeni lekari, zasluženo, vremenom dolaze do izražaja, i to na osnovu Vaših ocena.

Za prijavu popunite krtatak formular na klikom na link OVDE.

Foto Promo
Komentari
Loading...