Preko pola miliona zadovoljnih korisnika u Srbiji

0

Sirup za prostatu – Nikada više nećete imati probleme sa prostatom, potencija kao iz najboljih dana!

sirupLekar specijalista dr Markward kaže:

“Sedam od deset muškaraca preko 40 godina pati od nekog problema vezanog za prostatu, bolovi su često nepodnošljivi, a potencija drastično opada”.

Osetićete se rasterećeno, vitalno i potentno kao u svojim najboljim godinama.

Bez hemije: 100% prirodan preparat!

Magični sirup za prostatu je potpuno prirodan preparat u obliku sirupa na bazi ulja semena bundeve, polena, pomorandže, vitamina E, betakarotna i cink-hlorida, koji Vas u rekordno kratkom vremenu, bez imalo napora i nuspojava oslobađa tegoba i vraća osmeh na lice.
Dr Markward objašnjava:

“Zdrava, normalna prostata je veličine kestena, ali nakon četrdesete godine se uvećava i deluje kao mehur. Posledice su učestalo, otežano i noćno mokrenje, peckanje i bolovi, raspršen mlaz i slabija potencija. Ovi simptomi su veoma neprijatni i vremenom postaju sve gori”.

Za seksualnost prostata je veoma bitna, jer deluje kao ventil za mešanje sekreta i semene tečnosti. Kada se prostata uveća ova funkcija slabi, što dovodi do bezvoljnosti i seksualne nemoći.

Način upotrebe:
Uzimati po jednu supenu kašiku ujutru i uveče bez obzira na obroke. Ukoliko Vam više odgovara, možete razblažiti jednu supenu kašiku sirupa u pola kašike vode. Izbegavati upotrebu alkohola, ljute hrane i većih količina kafe (do 2 dnevno).

-Opis pakovanja: sirup 250 ml
-Zemlja porekla: Švajcarska
-Kontraindikacija: Ovaj sirup ne mogu upotrebljavati osobe koje imaju povećan šećer u krvi.

Video:

[sg_popup id=”6″][/sg_popup]
Komentari
Loading...