Prednosti jabuke za vašu kožu

Jedna jabuka dnevno ne drži samo doktora dalje od vas, već i čini vašu kožu prekrasnom.

jabb

Jabuke sadrže mnoge sastojke koji su dobri za našu kožu i ukoliko se budete negovali sa jabukom, vaši obrazi će biti glatki baš poput kore od jabuke.

U daljem tekstu pogledajte kako vam jabuka može pomoći u vašim beauty tretmanima.

1. Smanjuje bore

Smanjivanje bora je jedna od mnogih prednosti jabuke. Jabuka sadrži sastojke koji vam mogu pomoći u smanjenju vidljivih tragova starenja na vašoj koži. Lepu kožu možete postići jednostavnom primenom zgnječene jabuke na vaše lice. Držite je 20 minuta, a zatim je isperite.

2. Prirodno sredstvo za čišćenje

Očistite vašu kožu sa prirodnim sredstvom za lice, koristeći jabuku. Prirodna kiselina prisutna u jabuci pomaže da se očiste dodatna ulja sa vašeg lica. Kako bi napravili ovaj proizvod za čišćenje, potrebno je da pomešate 1 kašiku soka od jabuke, 2 kašike mleka i 1 kašiku meda u maloj zdeli i da dobro promešate sastojke. Nanesite ovu smesu na lice i nežno je utrljavajte 3-4 minute. Operite je sa mlakom vodom. Beauty prednosti jabuke će biti vrlo jasno vidljive nakon primene ovog proizvoda. Vaša koža će biti sjajna i glatka.

3. Lepša koža

Na vaj način možete direktno dobiti antioksidanse i vitamine A, B i C koji se nalaze u jabukama. Pomešajte 1 kašiku pirea od jabuke sa 1 kašikom zobenih pahuljica i 1 kašikom meda. Nanesite je po celom licu i vratu. Isperite hladnom vodom nakon 25-30 minuta. Vaša koža će biti lepa i hidrirana.

4. Kontroliše akne i druge upale kože

Primena maske od jabuke obogaćuje vašu kožu s antioksidansima i vitaminima. Dakle, možete samo uzeti komad jabuke i nežno trljati vaše lice kako bi dobili maksimalne beneficije jedne jabuke. Takođe možete pomešati 1 kašiku pirea od jabuke sa 1 kašikom pirea od krompira i zatim smesu staviti na vaše lice. Isperite smesu nakon 10 – 15 minuta i vaša koža će biti glatka i lepa.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...