Generic filters
Exact matches only

Posle Vijagre – sprej koji pomaže muškarcima

Jedan od naučnika koji su stvorili Vijagru, Majk Vajli, ima novi hit za muškarce – „Tempe“ – lek protiv preuranjene ejakulacije u spreju, koji je Evropska medicinska agencija proglasila sigurnim i efikasnim i na tržištu se očekuje početkom naredne godine.

14702030605241473d6933c689588627_orig

Problem preuranjene ejakulacije pogađa jednog od četiri muškarca, što je mnogo učestalije od impotencije. Sprej produžava trajanje odnosa za oko pet puta.

„Preuranjena ejakulacija ne čini samo da se pacijent oseća loše, već utiče i na partnera i može potpuno da uništi vezu. Mislim da ovo može da spasi mnoge veze“, rekao je Vajli.

Tačan uzrok za ovaj problem je nepoznat, ali se smatra da je preosetljivost deo problema. „Tempe“ sprej sadrži blage doze dva anestetika koji pomažu u održavanju kontrole. Potrebno je oko pet minuta da počnu da deluju, ali može da se nanee i dva sata pre odnosa. Limenka džepne veličine može da traje godinu dana, ukoliko muškarac ima odnose pet ili šest puta mesečno.

Ipak, neki muškarci, koji su testirali lek, žalili su se na osećaj peckanja, ali i glavobolje. „Tempe“ će biti dostupan samo uz recept.

 

b92.net
Komentari
Loading...